DA LI JE MOGUĆ BRZI RAST U DOBA KORONE ? 
DIGITALNA ERA - NOVA KULTURA POSLOVANJA 

21. april 2021. godine, u 13:30h preko platforme ZOOM

Dobrodošli

I ove godine u okviru projekta „Brzorastuće kompanije u Bosni i Hercegovini i regionu” i projekta “100 najvećih u Srbiji i regionu” koji organizuju Poslovne novine, a uz podršku analitičkog partnera bonitetne agencije LRC d.o.o. Sarajevo i Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH, realizovaće se online regionalna panel konferencija pod nazivom “Da li je moguć brz rast u doba korone – Digitalna era - nova kultura poslovanja” .

Online konferencija će se održati, 21. aprila 2021. godine u 13:30 sati preko Zoom aplikacije.

Sa kakvim su se izazovima susretali tokom protekle godine i šta misle da li je moguć brzi rast u doba korone govoriće panelisti koji dolaze iz različitih sektora privrede Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Cilj konferencije je ukazati na važnost brzorastućih kompanija, posebno donositeljima političkih i ekonomskih odluka o potrebi snažnog podsticaja zapošljavanja i digitalizacije kao preduslov rasta ekonomije i BDP-a. 

PRIJAVI SE


100 NAJVEĆIH U SRBIJI
Adresa: Koste Glavinića 2, Beograd, Savski venac, Srbija
Email: [email protected]
Telefon: +381 11 40 290 37
Website: 100najvecih.rs

21. april 2021. godine, u 13:30h preko platforme ZOOM

Link za pristup online konferenciji dostavit ćemo Vam blagovremeno na Vaš e-mail.

Molimo Vas da popunite sljedeće podatke:


Izuzetan i kontinuiran uspjeh oko 6.500 brzorastućih kompanija u Bosni i Hercegovini i Srbiji su važan faktor razvoja ovih ekonomija.

Poslovati i kontinuirano rasti i razvijati se , izazove pretvoriti u prednosti, viziju pretvoriti u ostvarenje, izazov je za sve brzorastuće kompanije iz regiona. 

Lideri ovih kompanija teže ka stalnom rastu iz godine u godinu. Sa kakvim su se izazovima susretali tokom protekle godine i šta misle da li je moguć brzi rast u doba korone govoriće panelisti koji dolaze iz različitih sektora privrede Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Prijavite se ne konferenciju

Link za pristup online konferenciji dostavit ćemo Vam blagovremeno na Vaš e-mail.

Molimo Vas da popunite sljedeće podatke:

  • Ko su govornici - panelisti ?
  • Agenda - Protokol
INFOINFO